Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimpiä ja ikimuistoisempia päiviä niin hääparille kuin sukulaisille ja ystävillekin. Häiden suunnitteluun ja toteuttamiseen on käytetty paljon aikaa ja vaivaa, jotta vihkipäivä ei jää pelkästään muistin varaan on se syytä taltioida valokuviksi. Valokuvat kestävät vuosikymmeniä. Hääpäivänä ottamatta jääneet valokuvat voivat harmittaa jälkeen päin, päivää ei voi uusia sellaisenaan. Räätälöidään Teille sopiva hääkuvaus!

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu suunnittelupalaveri kasvotusten noin kuukausi ennen häitä, kun kaikki suunnitelmat ja päivän aikataulu on selvillä. Hääpotrettien kuvaamiseen on syytä varata aikaa tunnin verran, lisäksi siirtymisiin kuluu oma aikansa. Potrettien kuvaaminen voidaan sijoittaa päivään kuten sen parhaaksi koette. Toisille sopii paremmin ennen vihkimistä ja toisille taasen vihkimisen jälkeen.

Hääpaketteihin kuuluu myös nettigalleria josta vieraat pääsevät näkemään kuvat. Galleria on suojattu salasanalla, joten ilman sitä ei pääse kuvia tarkastelemaan.

Mikäli hääpaketeista ei löydy juuri sellaista kokonaisuutta kuin tahdotte niin ottakaa toki yhteyttä ja pyytäkää tarjous: tommi@tommikappi.com tai lomakkeella.

Kuvat toimitetaan digitaalisena ellei erikseen toisin sovita.

Suunnittelupalvelu kiitoskorteille sekä paperikuvat erillisen sopimuksen mukaan.

Lisätunnit hääpaketteihin 110€/tunti
Hääkuvauksien varausmaksu on 50% kuvauksen kokonaishinnasta, loppulasku toimitetaan kuvauksen jälkeen.

Valokuvaukset Valkeakosken alueella ilman kilometrikorvausta.
Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 24%

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Pyydä tarjous

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Häiden ajankohta

  Olen kiinnostunut

  Kerro lisää häistänne sekä kuvaustarpeista

  captcha

  Syötä koodi yläpuolelta